Lahden Kiropraktiikka OyLahden Kiropraktiikka Oy

Varaa aika

044 568 2252

Sami Kela

Hei olen kiropraktikko Sami Kela. Ohjaan, opastan ja kannustan sinua kohti terveempää elämää!

Tieni ihmisten hyvinvoinnin parantamiseksi alkoi yli 14 vuotta sitten valmistuttuani fysioterapeutiksi vuonna 1999. Kiropraktikoksi valmistuin Iso-Britanniassa, Glamorganin yliopistosta vuonna 2007. Kiropraktiikka on antanut minulle paremmat tiedot ja taidot auttaa ihmisiä pääsemään kivuistaan ja oireistaan sekä muuttamaan elämäntapojaan ja tottumuksiaan terveemmiksi.

Työni on erittäin palkitsevaa nähdessäni kuinka asiakkaani rohkeasti ottavat vastuun itsestä huolehtimisesta. Klinikalla kuullaankin usein kokemuksia, kuinka pitkäaikaistenkin oireiden helpottaessa löytyy motivaatio ryhtyä muuttamaan omia tottumuksiaan, kohti parempia valintoja. On hienoa huomata, kuinka moni on saanut kiropraktiikasta uuden suunnan kohti parempaa terveyttä. Työni motivoi ja antaa minulle mahdollisuuden opiskella ja kouluttautua lisää.

Halutessasi kuulla enemmän siitä, kuinka voit hallita tai kenties päästä eroon oireistasi ja elää terveempää elämää, olet tervetullut vastaanotolleni. Sovittaessa tulen luennoimaan esim. työpaikallesi, kuinka kiropraktiikasta on hyötyä hyvinvointiimme.

Jos mielestäsi voisit voida paremmin - Ota rohkeasti yhteyttä!

- Sami Kela

Sami Kela

Maiju Karjalainen

Moikka! Olen Kiropraktikko Maiju Karjalainen ja haluan auttaa sinua löytämään aidon terveyden. Kiropraktiikan avulla on mahdollista saavuttaa terveempi keho ja parempi mieli! Hermosto on kehon toiminnan kannalta A ja O, ja se onkin mihin kiropraktiikassa keskitymme.

Aiempi ammattini hevosenhoitajana opetti minut ahkeraksi mutta vuosien aikana minulle kävi myös selväksi miten tärkeä se oma keho onkaan. Elämäni muuttui kerta heitolla kiropraktisten hoitojen eli adjustointien jälkeen! Siitä alkoi uusi ajanjakso ja pian lähdinkin jo opiskelemaan aurinkoiseen ja välillä hikiseenkin Barcelonaan kiropraktiikkaa. Viisi vuotta myöhemmin opiskelujen jälkeen 2018 täällä sitä nyt ollaan, takaisin ”Lahessa”.

Rakastan nähdä kuinka ihmisten elämä muuttuu kiropraktisen hoidon myötä kohti positiivisempaa ja täyteläisempää elämää, kukapa ei sellaista pohjimmiltaan haluaisi. Uskon että jokainen ihminen tai muu elävä olento tarvitsee tässä nykymaailmassa kiropraktiikkaa eli hermoston hoitoa. Itsekin käyn säännöllisesti kiropraktikolla. Pidän ihmisten auttamisesta!

Työskentelen kiropraktikko Sami Kelan kanssa Lahden Kiropraktiikka Oy:n tiloissa. Lisäksi hoidan vastaanoton ulkopuolella hevosia ja koiria. Kysy lisää!

Jos sisälläsi heräsi toive mielekkäämmästä ja kivuttomammasta elämästä, ota yhteyttä Lahden Kiropraktiikkaan ja varaa aikasi!

Nähdään pian!

- Maiju Karjalainen

Maiju Karjalainen

Kutsu Sami luennoimaan hyvinvoinnista

Haluaisitko, että tulisin luennoimaan esimerkiksi työpaikallesi hyvinvoinnista? Ota yhteyttä, niin sovitaan asiasta tarkemmin.

sami.kela (at) lahdenkiropraktiikka.fi