Lahden Kiropraktiikka Oy Lahden Kiropraktiikka Oy

Varaa aika

044 568 2252

Facebook Instagram LinkedIn

Sami Kela

Hei olen kiropraktikko Sami Kela. Ohjaan, opastan ja kannustan sinua kohti terveempää elämää!

Tieni ihmisten hyvinvoinnin parantamiseksi alkoi yli 14 vuotta sitten valmistuttuani fysioterapeutiksi vuonna 1999. Kiropraktikoksi valmistuin Iso-Britanniassa, Glamorganin yliopistosta vuonna 2007. Kiropraktiikka on antanut minulle paremmat tiedot ja taidot auttaa ihmisiä pääsemään kivuistaan ja oireistaan sekä muuttamaan elämäntapojaan ja tottumuksiaan terveemmiksi.

Työni on erittäin palkitsevaa nähdessäni kuinka asiakkaani rohkeasti ottavat vastuun itsestä huolehtimisesta. Klinikalla kuullaankin usein kokemuksia, kuinka pitkäaikaistenkin oireiden helpottaessa löytyy motivaatio ryhtyä muuttamaan omia tottumuksiaan, kohti parempia valintoja. On hienoa huomata, kuinka moni on saanut kiropraktiikasta uuden suunnan kohti parempaa terveyttä. Työni motivoi ja antaa minulle mahdollisuuden opiskella ja kouluttautua lisää.

Halutessasi kuulla enemmän siitä, kuinka voit hallita tai kenties päästä eroon oireistasi ja elää terveempää elämää, olet tervetullut vastaanotolleni. Sovittaessa tulen luennoimaan esim. työpaikallesi, kuinka kiropraktiikasta on hyötyä hyvinvointiimme.

Jos mielestäsi voisit voida paremmin - Ota rohkeasti yhteyttä!

- Sami Kela

sami.kela (at) lahdenkiropraktiikka.fi

Sami Kela

Laura Kemppi

Kiropraktikko Samin lisäksi löydät vastaanotolta Lauran. Laura toimii Lahden Kiropraktiikka Oy:n assistenttina sekä Samin oikeana kätenä.

Laura on koulutukseltaan liikunnanohjaaja (AMK) sekä koulutettu hieroja. Hän on kiinnostunut hyvinvoinnin edistämisestä sekä markkinoinnista ja viestinnästä. Kiinnostus markkinointiin ja viestintään tuleekin näkymään kiropraktiikan sosiaalisen median kanavissa.

Vastaanotolla käydessäsi voit kysyä Lauralta, mikäli mieleesi on herännyt kysymyksiä liittyen esimerkiksi ajanvaraukseen tai räätälöityyn hoito-ohjelmaasi. Lauran kanssa voi myös vaihtaa kuulumisia ja höpistä turhia – omien sanojensa mukaan “täällä ollaan asiakkaita varten”.

laura (at) lahdenkiropraktiikka.fi

Laura

Kutsu Sami luennoimaan hyvinvoinnista

Haluaisitko, että tulisin luennoimaan esimerkiksi työpaikallesi hyvinvoinnista? Ota yhteyttä, niin sovitaan asiasta tarkemmin.

sami.kela (at) lahdenkiropraktiikka.fi